Om Swedweb Data

Vi är ett lokalt IT-företag som finns i centrala Sunne. Vår grundidé är att vara en lokal servicepartner och IT-leverantör till företag och privatpersoner i Värmland, Fryksdalen och Sunne med omnejd. Vi försöker inte att vara billigast utan vill erbjuda våra kunder kvalitet och service till låga priser. Vi bygger, reparerar och uppgraderar datorer med komponenter av bästa kvalitet. Vi har egen verkstad, lager och butik, så vi har inte långa väntetider på service!

Har ni problem eller frågor om IT och datorer så tveka inte att kontakta oss. Vi brukar kunna lösa de enklare felen över telefon. Om vi inte kan lösa det över telefon så kommer vi gärna ut och fixar det på plats. Önskar ni att lämna in datorn på service/reparation i vår verkstad så går det också bra.

Vi kan nu också erbjuda utbildning i egen datasal. Vi har löpande kursstarter för vanliga nybörjar kurser. Finns det önskemål om annat, så kontakta oss så ska vi försöka tillgodose era önskemål om kurser.

Har ni blivit av med data på hårddisk eller annat media, försök inte att fixa själv, oftast blir det bara värre. Kontakta oss så kan vi ge ett kostnadsförslag för återställning av data. Om vi inte kan rädda er data så kan vi hjälpa er att komma i kontakt med IBAS som är världsledande på dataräddning.

Vi finns på Storgatan 57 i centrala Sunne.